Ja kun tämän profeetan päivät ovat pättyneet, sinä palaat takaisin Venäjän maalle ja kerrot siellä niistä suurista asioista, joita olet Suomessa nähnyt. Jyrki Mannisen.2.2013 näkemä uni Pohjois-Korean ydinhyökkäyksestä Yhdysvaltoihin Näin.2.2013 unen, jossa Yhdysvaltoihin hyökättiin ydinaseilla. Eteeni kuitenkin paljastui hirvittävä näky. Jouko Pihon kommentti: Uskon, että Suomessa nousee profeetta, mutta en tiedä kuka hän. Kiitos, Herra, että nostat tämän profeetan sinun aseeksesi, kun aika on! On on, mutta nyt puhutaan New Yorkista. Niistä kaivoista alkaa kuplia elävä vettä. Nostakaa ylistys jokaisessa kaupungissa, näin tekemällä te toivotatte todellisen Kuninkaan tervetulleeksi hallitsemaan maatanne ja kaupunkianne ja monia tilanteita maassanne tulee muuttumaan. 8.12.2017 Uskovan miehen unessa saama ilmoitus Jerusalemista ja Kalliomoskeijan tuhosta Sain äsken tietä, että eräs uskova suomalainen mies näki unen ennen presidentti Trumpin.12.2017 tapahtunutta ilmoitusta, että USA tunnustaa Jerusalemin Israelin päkaupungiksi. Laskin valkoisessa lipputangossa liehuneen Suomen lipun salosta ja irrotin lipun pidikkeistä, jotka pitivät lippua kulmistaan kiinni. Heräsin välillä, mutta näin uudestaan samantapaisen tilanteen, jossa lentokone oli jo putoamassa maahan, mutta sain sen nousemaan jälleen ylös. Jouko Pihon kommentti: Olen lukenut ennenkin hyvin samantapaisia sanomia eri henkilöiltä. Heistä 120 levittäytyi jättiläismäiseen kaareen tarkassa muodostelmassa.

Suomiporno kuppikoon laskeminen

Assyria ei tosin itse tajunnut olevansa Israelin Jumalan tuomion välikappaleena. Tulivuori purkautuu Välimerellä, mikä aiheuttaa valtavia hyökyaaltoja. Näin yksittäisen rakennuksen, joka oli metsän vihreä. Jeesuskin sanoi, että tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä (evankeliumin työtä). Minä taivutan tätä kansaa, ja se taipuu minun edessäni niin kuin kaisla taipuu, ja monista kodeista kuuluu itku ja valitus. Olen varma siitä, että pian Suomessa tapahtuu terroriteko. Ilmestyskirja 8:8-9 puhuu samasta asiasta. Nämä pyrkimykset syrjäyttävät köyhän, vanhukset, lesket ja lapsiperheet. Kun te Jumalaa avuksi huudatte, saatte viisautta. Muut valtiot sallivat miehityksen tapahtua, koska vaihtoehto olisi pahempi. America will have seen, Destruction and devastation, I will hold nothing back, I will show no hesitation. Helluntaiherätys on mennyt maailmaan, toisin sanoen maallistunut.

piirtänyt asiasta kartan 1980-luvun lopulla, mutta hän on jossain vaiheessa hävittänyt sen. Korkealle arvostettuja näyttelijöitä, urheilijoita ja poliitikkoja tulevat julkisesti nöyryytetyiksi ja heidät syrjäytetän tehtävistän. Aika on lähellä, jolloin tuodaan kaikki julki. Herran Henki tulee lepämän tämän maan yllä. Nyt on aika virittä lamput palaviksi. Pöytäliinan keskellä oli iso limppu, joka meni reunoista hieman yli. Jossain vaiheessa tielleni tuli sysimustiin pukeutunut nainen - pästä jalkoihin hunnutettu. .